** Aangeboden boeken op NGJMKAMP **


Welkom hier! Op deze pagina staan alle boeken die binnen het domein NGJMKAMP worden aangeboden. Je kunt deze boeken vrij (en gratis) downloaden om te lezen. De aangeboden formaten zijn PDF en EPUB (E-reader formaat).
Klik op de betreffende afbeelding om het boek in het gewenste formaat te downloaden.
Veel leesplezier!

P.S.: De boeken worden alleen aangeboden om te lezen. Alle rechten voorbehouden.


Titel
Auteur(s)
Formaten
Inhoudsbeschrijving
De Rode Steen

Nanine Kamp


"Ik zal het doen," zei Esmeralda. Haar stem klonk vastbesloten.
De elfjes die rondom haar zaten, keken Esmeralda geschrokken aan.
"Maar het is gevaarlijk! En stel dat heks Ziggara je mist! Dan krijg je vreselijke straf," riepen ze uit. "En wij ook."
Maar Esmeralda schudde met haar hoofd.
"Er moet wat gebeuren," zei ze. "We moeten van Ziggara bevrijd worden. En dat kan alleen met iemand uit de mensenwereld. Ik ben er al een paar keer geweest. Ik weet wat ik moet doen."
De elfjes rondom haar vielen stil en knikten. Ze zagen dat Esmeralda niet van haar besluit af te brengen was.
"Wees voorzichtig," zei er een toen.
"Ja, en kom terug met iemand die we kunnen vertrouwen," zei een ander.
"Ja ja," antwoordde Esmeralda. "Ik zal geen volwassene nemen. Ik heb al iemand op het oog."
Een klein elfje vlak bij Esmeralda schoof haar handje in de hare.
"Ben je snel weer terug?" vroeg ze kleintjes aan Esmeralda. "Ik wil niet dat Ziggara ontdekt dat je weg bent."
"Ik zal snel weer terug zijn," beloofde Esmeralda.
Door de gangen van de steengroeve kwam haastig een elfje aangevlogen.
"Snel, snel," zei ze tegen de elfjes die bij Esmeralda op de grond zaten. "Terug aan het werk. Ziggara komt eraan."

De wonderhand van Tristan Hallet
(Deel 1)

Roos


Louise's haar is rood. Vlammend rood. Als een vuurgolf hangt het over haar rug. Maar het brengt haar geen geluk. Verdreven door haar vader moet ze als kindslaaf werken in een steengroeve. De bewakers in de steengroeve zijn onmenselijk hard en deinzen er niet voor terug een kind tot bloedens te slaan. En door haar rode haar wordt Louise ook nog eens extra gepakt. Geen wonder dat het meisje ernaar verlangt vrij te zijn.
En op een dag is er een nieuwe bewaker in het kamp. Hallet is anders dan de andere bewakers. Hij geeft Louise nieuwe hoop. Maar zal ze met haar rode haar echt vrijheid kunnen vinden?

De Vijf en het geheim van het verlaten kasteel
Nanine Kamp


Een nieuw avontuur van de Vijf! Vol met geheime gangen, woeste mannen, spanning en avontuur.
Een verlaten kasteel, Annie die plotseling verdwijnt en angstige zwerftochten door het ingewikkelde doolhof van onderaardse gangen, maken dit verhaal tot een spannend boek dat niemand zal wegleggen voor het uit is!

De prinses en het meisje van de straat

Nanine Kamp


Myrra leeft op straat en droomt ervan bij een echt gezin te horen. Als de prinses van haar land met de koets een rondje door haar stad maakt, lukt het het meisje in de koets plaats te nemen. En met haar brutaliteit slaagt ze er zelfs in bij de prinses thuis te komen! En daar blijft het niet bij: Als het paleis 's nachts door rebellen wordt overvallen, drijft het lot de twee meisjes samen. De koning en koningin worden gevangen genomen, maar Myrra en de prinses weten te ontsnappen. Met zijn tweeën belanden ze in het bos, maar worden daar door rovers opgepakt. Hoe komen ze weer vrij? En hoe krijgt de prinses ooit haar vader en moeder weer terug? Een ding ontdekt Myrra al snel: Als zij niets doen, doet niemand in het land wat.

De Jungle van Avontuur
Yahoo!-Groep 'Blyton'


Er wacht de kinderen een spannende vakantie wanneer ze horen dat ze deze in het verre India gaan doorbrengen. In een huis in de jungle, ver weg van de grote steden.
En zoals altijd valt de groep in het avontuur op het moment dat ze arriveren. En wat voor een avontuur! Vreemde mannen in de nacht, een geheime gang, een merkwaardige jongen, en een geheimzinnig raadsel van 100 jaar oud, brengt de kinderen tot raadsels.
In het begin weet niemand wat hij of zij ervan moet denken, maar langzaam valt alles op zijn plaats; en Philip met zijn nieuwe lievelingsdier Rikki, Jack, Dinah, Lucy-Ann, en natuurlijk ook Kiki, hebben een fantastische tijd met het oplossen van de geheimen van ‘De Jungle van Avontuur’!

The Jungle of Adventure
(Originele Engelse versie)

Yahoo!-Group 'Blyton'


An exciting vacation awaits the children when they hear that they will pass the holls in foreign India, in a house in the jungle far away from the big cities.
And as always they fall right into an adventure the moment they arrive. And what an adventure it is! Strange men in the night, a secret passage, an odd boy, and a mysterious old riddle written a century ago brings the children to puzzles.
At first they don't know what to think of it, but slowly everything falls in it's place and Philip with his new pet Rikki, Jack, Dinah, Lucy-Ann, and Kiki of course too, have a great time in solving the secrets of ‘The Jungle of Adventure’!

De Vijf en het verlaten huis
Nanine Kamp


George is vreselijk jaloers als ze hoort dat Julian, Dick en Annie in de vakantie met hun ouders een verlaten huis hebben ontdekt. Een huis waarin Annie 's nachts ook nog eens licht heeft zien branden! Maar wanneer George’s vader door zijn experimenten lichtziekte krijgt, is er maar een plek waar hij kan herstellen: in het vakantiehuisje waar Julian, Dick en Annie net zijn geweest.
Rondom het 'Verlaten Huis' ontmoeten de vier kinderen Bram, een vreemde jongen die beweert koning te zijn van het leegstaande huis; en zijn hond Eleor die het koningrijk moet bewaken en heel veel op Timmy lijkt!
Wanneer Eleor dan ook nog zijn poot verwondt en niet meer mag lopen, beginnen de gebeurtenissen rond het verlaten huis pas goed over elkaar heen te buitelen...eXTReMe Tracker
Anno 2010
'Scheppen van werelden'

Pages created by nanny