Nederlandse Enid Blyton Homepagina - Goed zo! 'Grote 7' / De Club van 7 schiet te hulp Nederlandse Enid Blyton Homepagina - Boeken - De Grote 7Goed zo! 'Grote 7' / De Club van 7 schiet te hulp
(Well done Secret Seven)
Company of Books

Witte Raven, nieuw

Witte Raven

U.-M. West-FrieslandVanwege de warmte verplaatst de 'Grote 7' haar vergaderplaats van een oude schuur naar een reusachtige boom, waarin een platform wordt gemaakt. Wanneer alles klaar is, verzuchten ze dat ze al in geen eeuwen meer een avontuur of iets geheimzinnigs hebben meegemaakt.
Nou, lang hoeven ze daar niet op te wachten, want het dient zich aan in de vorm van een vreemde jongen, die is weggelopen uit het huis van zijn oom, omdat het daar niet helemaal pluis schijnt te zijn. Dat is natuurlijk net een kolfje naar de hand van de 'Grote 7', die ontdekt dat er een overval op een postauto wordt beraamd.
Opmerkingen:
  • Tekst van 'De Club van 7 schiet te hulp':
    De Club van 7 is op zoek naar een nieuwe plek om te vergaderen. Ze vinden een boom waarin ze prima kunnen zitten. Als Jeroen en Peter 's nachts bij hun boom komen om een vergeten boek op te halen, ontdekken ze dat er al iemand in de boom zit. Het is Laurens, een jongetje dat is weggelopen omdat zijn oom en tante hem heel slecht behandelen. Maar Laurens heeft nog meer te vertellen... Als snel zit de Club van 7 weer tot over de oren in een avontuur!
  • Met dank aan Yvonne voor de tekst, met dank aan Ellen en Hernie voor de scans.
Wat vind jij van dit boek?

Titel:


Bericht:


Je naam:Bekijk ook deze boeken:


Terug naar boekenoverzicht
Terug naar beginpagina
Anno 2009
'Scheppen van werelden'

Pages created by nanny