** Verhalen-site **
Verhalen die af zijnchat vriend - lisanne (2168 keer gelezen)
het verhaal gaat over een meisje en ze chat elke dag
haar vrienden noemen haar daarom: computerkind.
op een gegeven moment ontdekt ze een jongen: Thom.
ze beginnen elkaar te mogen en vertrouwen en spreken daarom af in the black bananas. als ze elkaar beter leren kennen gebeurt er iets vreemds bij Thom thuis.

ik weet geen verhaal, dus vertel me ereen - Iedereen (2203 keer gelezen)
..........

the silver brumby - sannefleurtje (1262 keer gelezen)
Een verhaal over een jonge brumby merrie Misty
Hoe haar leven begon
En hoe ze van veulen tot mooie eenjarige merrie ging
Lees haar levensverhaal

1 jaar - robin alblas (1368 keer gelezen)
Liza is een zelfverzekerd meisje dat weet wat ze doet. totdat ze Erik Jansen ontmoet, hij is alles, de hemel. Liza krijgt een relatie met Erik, alleen Erik is haar leraar Engels. maar tot zo ver gaat alles goed. helaas keken er ogen mee, en hoorde mensen dingen. na een jaar komt de rector er achter en grijpt zo snel mogelijk in.
Liza is een meisje van 15 en Erik is een man van 20.

Shqipëria... Te dua! - Roos (2516 keer gelezen)
Dit verhaal gaat over mijzelf. Ik heb precies geschreven wat ik toen voelde. Ik moest het kwijt. Ik ben vreselijk blij dat ik dat zo heb mogen doen. Het hele verhaal klopt, behalve de namen van de families en mijn eigen naam heb ik verzonnen. Waarschijnlijk ga ik er nog een vervolg bij maken over mijn leven van nu. Het is ong. een half jaar dat ik ben terug gekomen en ik moet me weer helemaal inburgeren in NL. Moeilijk!!

Repetitie goed gemaakt?! - Roos (1175 keer gelezen)
Is meneer De Graaf ooit wel een szo boos geweest als die dag op Rogier? Hij barstte bijna uit elkaar van woede...

De prinses en het meisje van de straat - Nanine Kamp (2017 keer gelezen)
Myrra leeft op straat en droomt ervan bij een echt gezin te horen. Als de prinses van haar land met de koets een rondje door haar stad maakt, lukt het het meisje in de koets plaats te nemen. En met haar brutaliteit slaagt ze er zelfs in bij de prinses thuis te komen! En daar blijft het niet bij: Als het paleis 's nachts door rebellen wordt overvallen, drijft het lot de twee meisjes samen. De koning en koningin worden gevangen genomen, maar Myrra en de prinses weten te ontsnappen. Met zijn tweeën belanden ze in het bos, maar worden daar door rovers opgepakt. Hoe komen ze weer vrij? En hoe krijgt de prinses ooit haar vader en moeder weer terug? Een ding ontdekt Myrra al snel: Als zij niets doen, doet niemand in het land wat.

De Vijf en het verlaten huis - Enid Blyton-fans (2569 keer gelezen)
George is vreselijk jaloers als ze hoort dat Julian, Dick en Annie in hun vakantie zonder haar een verlaten huis hebben ontdekt, waarin 's nachts ook nog eens licht brandt! Maar wanneer George's vader door zijn experimenten lichtziekte krijgt, is er maar een plek waar hij kan herstellen: in het vakantie-huisje waar Julian, Dick en Annie net zijn geweest.
Rondom het 'Verlaten Huis' ontmoet De Vijf Bram, een vreemde jongen die beweert koning te zijn van het leegstaande huis; en diens hond Eleor die het koningkrijk moet bewaken en heel veel op Timmy lijkt!
Wanneer Eleor dan ook nog zijn poot verwondt en niet meer mag lopen, beginnen de gebeurtenissen rond het verlaten huis goed over elkaar heen te buitelen...


Overzicht verhalen
Informatie & voorwaarden
Home
Aanwezige users:


Niet ingelogdAnno 2007
Pages created by nanny